Szia!

Veres Klári vagyok Nyerd Vissza Önmagad Specialista.

Azzal foglalkozom, hogy az ügyfeleim egyhelyben topogás helyett cselekvést, szétszóródás helyett fókuszt és az elpazarolt idő helyett pedig hatékonyságot érjenek el az életben.

Közel 50 konzultáción vagyok már túl, és a legtöbb ügyfelem életét és haladását azóta is követem, kapcsolatban állunk.

Engedd meg, hogy nem röviden, de velősen leírjam azt az utat, amit bejártam, amíg ide jutottam.

Sokszor megkérdezték, milyen óràkon keresztül konzulensként ott lenni? Biztos nagyon fárasztó lehet…. Miért pont ezt csinálod?
A hosszù vàlaszaom:

Gyerekként szabad akartam lenni, minden időt kihasználni és elérni a kitűzött célokat. Ezzel szemben, ahogy teltek az èvek, valami furcsa módon csökkent a boldogság és az energia.
Majd egy reggel azt vettem észre, hogy mókuskerék munkát végzek, hamar elfáradok, nem motivál semmi építő dolog. Másoknak sikerül a haladás, nekem pedig semmi nem jön össze. A belső őrlődések hosszan elhúzódtak és az álmok is kifakultak.

Egyszer egy pislákoló fénysugár azonban megvilágította a lelkemet, ahogy az elveszett és borús tekintetem az előadóra meredt. Ott ültem a Kasza Napon, az első sorban és felkaptam a fejem Kasza Tamàs egyik mondatára: “Magadtól nem vagy hülye, mások segítettek benne!” Akkor tudtam, számomra is van remény!

Elkezdődött a cselekvés, felismertem, hogy a haladáshoz erő és tanulás kell. Majd a Vezetői Kommunikációs tréningen, a JEDI-n, háromszor részt vettem. Képes lettem megvalósítani azokat a célokat, amiktől eddig féltem. Viszont volt még valami űr. Nem volt teljes a kép. Nem tudtam, hogy mi az, amit ÉN másoknak adhatok. Mi az a hatás, amit ebben a társadalomban el akarok érni.

Akkor màr trènerkènt stabilan rèszt vettem a JEDI-ken, ès egy esemèny a mai napig èlesen èl bennem, mert azòta ùj èrtelmet nyert az èletem. Az az èrzès, amikor a veled szemben àlló szemèly a segítsègeddel kèpesebbè vàlik, megtelik a szeme èlettel ès fènnyel, az amikor èrzed, azt az energiarobbanàst, ami akkor keletkezik, mikor a szemèly óriàsi gàtjàtól szabadul meg, az amikor örömkönnyek gördülnek le a vèrrel megtelt arcàn, amikor az egèsz ember kisimul…. Az egy szavakkal leírhatatlan èrzès.

Ezt a hatàst szerettem volna létrehozni ebben a tàrsadalomban, a velem szemben ülô szemèlyben. Ezèrt nem fàradok el, ès ezèrt tudom, hogy ez az èletem, hogy segítsek hatèkonnyà ès önmagàvà vàlni, a legèrtèkesebb teremtmènynek, az embernek, hogy a sàros kavicsot levakarva, tisztogatva, csodàs fènyû gyèmànt legyen.

Mondhatnàm, hogy bànyàsz ès èkszerèsz vagyok, mert minden szemèly egy dràgakô, akit közös erôvel felhozok a sötèt mèlybôl, ès pontos, szabàlyos lèpèsek sorozatàn keresztü visszanyeri az eredeti èrtèkèt. Ez a küldetèsem minden tevèkenysègemben.

Pin It on Pinterest

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com