A karrier és a párkapcsolat területén az emberek többsége sikert akar elérni  és olyan életet élni, amelyben boldognak érzik magukat.

Azonban egyre nehezebb olyan munkát találni, ahol ténylegesen megbecsülik az embert, vagy egy olyan párt választani, akivel kölcsönös a bizalom és mindketten valóban a végsőkig kitartanak egymás mellett “jóban és rosszban”.

Sokszor mondják, hogy a kettő együtt nem megy, vagy pénz vagy család.

Az utcán járva-kelve tapasztalható, hogy a legtöbben azzal magyarázzák a kudarcukat, hogy “nem olyan családból származnak”, “ez nekik nem megy, erre születni kell” vagy hogy, nincs meg a “sikerhez szükséges képességük”.

Mi is az a képesség?

A képesség valójában 3 elemből áll, ezek egyike a DÖNTÉS.

Az ember dönthet valamivel kapcsolatban úgy , hogy IGEN, és elkezdi azt csinálni, vagy dönthet úgy, hogy NEM, és nem is csinálja.

MINDEN MÁS EGY TALÁN!

Például

  • Ha XY úgy döntött, hogy IGEN, de NEM TESZ SEMMIT, akkor ő nem döntött, hanem VAN EGY TALÁNJA.
  • Ha XY úgy döntött, hogy NEM, és mégis MEGCSINÁLJA, akkor sem döntött, VAN EGY TALÁNJA.
  • Sőt, ha XY úgy döntött hogy IGEN, és meg is csinálta, de aztán MEGBÁNTA, és úgy gondolja, hogy NEM KELLETT VOLNA …, az is egy TALÁN.

Az évek során felgyülemlett talánok száma határozza meg, hogy mennyire magabiztos és eredményes valaki.

A talán hatására egyhelyben topog a személy, nem tud hatákony lenni és képtelen jól fókuszálni a céljára.

A talán miatt nem ismerik az emberek a céljaikat és tudtukon kívül mások céljait kezdik el követni, de hiányzik belőlük a belső motiváció.

Minél több talán van, annál kissebb az önbizalom és annál kevesebb a pénz is.

Ne érts félre, nem az a lényeg, hogy valaki jól él-e, hanem az, hogy ténylegesen azt az összeget keresi-e meg, ami valójában őbenne rejlik és azzal foglalkozik-e, amit élvezettel végez.

A fentiekben leírtak csak a jéghegy csúcsa! A lenti videóban Kasza Tamás még többet elmond neked, hallgasd végig, aztán pedig rendeld meg a könyvet!

 

A könyvet pedig a lenti lapon rendeld meg!


 

 

 

 

Pin It on Pinterest

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com